Close

Wat is desinfecteren? En waarom het belangrijker is dan alleen schoonmaken

Je huis ziet er misschien met het blote oog schoon uit, maar is het echt diep van binnen schoon of bevindt het zich gewoon aan de oppervlakte? Het is gemakkelijk om te beginnen met schoonmaken en denkt dat een vlekkeloze kamer een bacterievrije ruimte betekent. Helaas verwijderen veel schoonmakers geen ziektekiemen, wat resulteert in een veel minder schoon huis dan je dacht. Het is cruciaal om niet alleen het oppervlak te reinigen, maar ook onder het vuil te komen en bacteriën en ziektekiemen te verwijderen om ervoor te zorgen dat u de ruimte desinfecteert.

Het belang van desinfectie

Een bacterievrij huishouden is essentieel voor een gelukkig, gezond gezin. Reinigen met een reiniger en een spons of doek kan zichtbaar vuil en vuil en zelfs sommige ziektekiemen verwijderen, maar het lost het hele probleem niet op. In feite zullen reinigingsgereedschappen soms alleen ziektekiemen van het ene oppervlak naar het andere verplaatsen, vooral als u hetzelfde gereedschap vaak gebruikt zonder na gebruik te desinfecteren.

Desinfectie verwijdert bacteriën, vernietigt effectief een hoog percentage ziektekiemen en maakt ze niet meer in staat zich voort te planten. Desinfectiemiddel is meestal gereserveerd voor ruimtes zoals de keuken en badkamer, maar kan door het hele huis worden gebruikt, waardoor het een belangrijk onderdeel van uw schoonmaakarsenaal wordt.

Verwijder bij het schoonmaken van het huis eerst het oppervlak van vuil en roet en breng vervolgens een desinfectiemiddel aan of gebruik een recept dat de twee combineert voor een alles-in-één oplossing. Reinigingsmiddelen en ontsmettingsmiddelen moeten samen worden gebruikt als u ziektekiemen in huis wilt reinigen en verwijderen.

Waar je op moet letten in je stofzuiger

Veel schoonmakers beweren ziektekiemen te verwijderen, maar het is belangrijk om je onderzoek te doen. Door de achterkant van de verpakking goed te lezen, kunt u zien of u een ontsmettingsmiddel of een reiniger heeft. Isocol is een gegarandeerd desinfectiemiddel dat u gemakkelijk kunt vinden in uw favoriete supermarkt en 99,9% van de ziektekiemen verwijdert. Door een product als Isocol te gebruiken, kunt u garanderen dat u het oppervlak reinigt.

Gebruik het goed

Bij het gebruik van een desinfectiemiddel zoals Isocol is het belangrijk om het goed te gebruiken om er het meeste profijt van te hebben. Afhankelijk van het item of gebied waar u aan werkt, moet u het mogelijk mengen met een ander product zoals afwasmiddel en water om de beste resultaten te krijgen, vooral als u vooraf geen normale reiniger gebruikt. Sommige ruimtes kunnen echter uitsluitend met een desinfectiemiddel worden schoongemaakt, maar het is belangrijk om te begrijpen welke methode het beste bij u past. Het is ook goed om het een paar minuten op het oppervlak te laten zitten om de bacteriën goed te doden en vervolgens weg te vegen met een schone doek.

Hoewel er niets mis is met het gebruik van traditionele reinigingsmiddelen om vuil en roet te verwijderen, moet u een desinfectiemiddel zoals Isocol gebruiken als u diep wilt reinigen en bacteriën wilt verwijderen. Voor een reiniger die oppervlakkig vuil verwijdert maar ook onder de ziektekiemen terechtkomt, bekijk 5 DIY niet-giftige thuisreinigingsproducten voor een reeks reinigingsmiddelen met Isocol die overal in huis kunnen worden aangebracht en die volledig schoongemaakt worden om een ​​frisse, schone omgeving voor uw gezin.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *